Børre Moe

Børre Moe

Børre Moe er Økonomiansvarlig i Connectum og har siden 1985 arbeidet med rådgivning innen regnskap, skatt og økonomi/finans for så vel bedrifter som privatpersoner, og har en meget god hånd på økonomien.

Han er autorisert regnskapsfører og er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i København og har hatt en rekke ledende stillinger innenfor norsk økonomi og finans, blant annet som finansdirektør i Kahrs & Fleischer AS og eier og daglig leder av Mer Regnskap AS. Han er styremedlem i en rekke bedrifter og veldedige organisasjoner og har omfattende erfaring fra sitt spesialfelt og er godt kjent med utfordringene gründere, fagfolk, bedrifter og familier møter i forhold til å bevare formuen for nåværende og fremtidige generasjoner.

Børre snakker både engelsk og norsk. Han er gift med Brit og er de stolte foreldre, besteforeldre og oldeforeldre. På fritiden liker han å spille golf, danse og er alltid på leting etter bedre løsninger for kundene sine som fungerer bedre og sparer dem penger. Penger spart er penger tjent.

KontaKt Børre

Telefon (mobil) 98 03 20 32

Send e-post til Børre Moe

vcardLast ned Børres vcard

Last ned Børres CV