Dr Nils-Odd Tønnevold

Nils-Odd TønnevoldNils-Odd Tønnevold er Partner i Connectum. Han har sett finansbransjen fra mange sider, både som mangeårig strategisk og finansiell rådgiver for Edinburgh Fund Managers PLC med ansvar for deres etablering i Norge, som kunde selv og som rådgiver for familier og institusjoner i Norge og mange andre land, før han etablerte Connectum sammen med Richard i 2002.

Nils-Odd brenner for at kundene skal føle seg godt ivaretatt og bryr seg om det som betyr noe for dem og ivrer for å gjøre en forskjell. Han er en god lytter og har et oppriktig ønske om å forstå hva den enkelte kunde ønsker å oppnå økonomisk og hjelper dem å komme fra A til B på best mulig vis og sørger for stø kurs. Med 25 års erfaring som uavhengig finansiell og strategisk rådgiver er han ingen novice, men vet hva som er klokt og hva som bør unngås.

Nils-Odd mistet begge beina som resultat av en påkjørsel under første studieår på Heriot-Watt University i Edinburgh. På tross av det fullførte han siviløkonomstudiet på normert tid og gikk ut som en av de ti beste i kullet. Han tok senere en MBA ved Strathclyde University Graduate Business School.

I 1996 grunnla Nils-Odd Momentum, en landsdekkende organisasjon for arm- og ben protesebrukere for å inspirere amputerte og pårørende til å gjøre det beste ut av det. Prinsesse Märtha Louise er organisasjonens høye beskytter. I 2015 tok han initiativet til å etablere IC2A, the International Confederation of  Amputee Associations og er anerkjent for sin innsats overfor Verdens Helseorganisasjon (WHO) og innleggene han har holdt i World Health Assembly i Geneve og New York. Nils-Odd legger også ned noen timer som President av Watt Club Norway som er Alumniforeningen for de som har studert på Heriot-Watt og han gir råd om investeringer som medlem av finanskomiteen i The International Socitety for Prosthetics and Orthotics med hovedsete i Brussel.

Utover jobb og verv er han glad i klassisk musikk, særlig italiensk opera, og han holder seg i form gjennom styrketrening, langrenn, svømming, seiling og jakt i det monn tiden strekker til. Som anerkjennelse for hans ekstraordinære innsats og bidrag til innovasjon innen investeringsrådgivning og utrettelige filantropiske innsats med å inspirere og hjelpe andre, ble han utnevnt til æresdoktor ved sitt alma mater Heriot-Watt University – Honorary Doctorate in Finance.

Se Nils-Odd bli utnevnt til Æresdoktor.

KontaKt NILS-ODD

Telefon (mobil) 92 20 16 26

Send e-post til Nils-Odd

vcardLast ned Nils-Odds vcard

Last ned Nils-Odds CV

linkedinKnytt kontakt med Nils-Odd på LinkedIn