Henrik Tell

Henrik Tell

Henrik eier Effektiv Förmögenhetsförvaltning, Connectums representant i Sverige hvor han har gitt investeringsråd til Connectums Svenske kunder siden 2014.

Henrik er sivilingeniør i teknisk fysikk fra Kungliga Tekniska Institutet i Stockholm. Han har også studert business, økonomi og russisk ved Stockholm Universitet og Uppsala Universitet.

Fra 1998 til 2012 hadde Henrik ansvar for ulike oppgaver innen forvaltningen av fond og institusjonelle diskresjonære mandater i det svenske fondsforvalterselskapet Öhman Fonder i Stockholm. Han har vært analytiker og porteføljeforvalter av aksje- og kombinasjonsfond, ansvarlig for alle Öhmans passivt forvaltede fond, og ansvarlig for porteføljekonstruksjon og aktivaallokering for både fond og institusjonelle kunder. Parallelt med dette har han også vært Vice President og adm. direktør i forvaltningsselskapet.

Med sin matematiske bakgrunn og lange erfaring fra fond og kapitalforvaltning, er det enkelt for Henrik å analysere komplekse finansielle instrumenter og sofistikerte forvaltningsstrategier. Han har likevel kommet frem til at det viktigste er å ha klare mål, en god plan for å nå målene, disiplin til å følge planen og høy effektivitet i gjennomføringen.

I tillegg til sitt arbeid med effektiv ressurs Henrik styremedlem i ISEC Services, et svensk fondsselskap og i Friluftsfrämjandets Riksorganisation. Han er medlem av CFA Institute.

Når han ikke tilbringer tid sammen med familien, leser han mye. Han er også glad i friluftsaktiviteter – hvor som helst på eller i nærheten av vannet. Båter av alle typer har alltid vært en stor interesse, spesielt seilbåter og kajakker. Når vannet fryser, er det snowboard og skøyter som gjelder.

CONTACT HENRIK

+46 708 725 168

Send e-post til Henrik

vcardLast ned Henriks vcard

Last ned Henriks CV

linkedinKnytt kontakt med Henrik on LinkedIn

twitterFølg Henrik på Twitter