Richard Stott

Richard StottRichard Stott er Daglig leder og Partner i Connectum. Med opprinnelse i Manchester-området, og en far som drev et velrenommert finansrådgivningsselskap i Nord-Vest England, var det ikke mindre enn forventet at Richard gikk i farens fotspor. Etter studier i UK og Tyskland, arbeidet Richard  i London og Genéve for internasjonalt anerkjente J. Rothschild International, Radcliffe Trustees og Coutts & Co Private Bank før han flyttet til Norge i 2000.

Etter å ha sett finansrådgivningsbransjen fra innsiden, og fra flere vinklinger, ble Richard overbevist om at verken individuelle kunder, eller familier, fikk de rådene eller den hjelpen som var best egnet.

Richard og Nils-Odd oppdaget at de hadde samme syn på hvordan finansiell rådgiving burde foregå. Dette førte til at Connectum ble etablert i 2002 som et av de første selskapene i Norge som rådgiver kundene sine på en ren honorarbasis.

Som medlem av CFA Institute, er Richard ansvarlig for utviklingen av Connectums investeringsstrategier med spesiell fokus på «Smart Indexing».

Som selvutnevnt «investeringsnerd», har Richard vært medforfatter av boken «The 7 Secrets of money – The Insider’s guide to investment success».

Se intervju med Richard på Asset Allocation Summit 2010.

Bortsett fra på familien, bruker Richard urovekkende mye av sin fritid på en nærmest usunn besettelse av Manchester City fotballklubb, dypsnøkjøring og en stadig jakt etter små flagg festet til pinner som sitter i hull i plenen, som Richard prøver å slå små baller i.

KontaKt Richard

Telefon (mobil) 90 72 27 80

Send e-post til Richard

vcardLast ned Richards vcard

Last ned Richards CV

twitterFølg Richard på Twitter

linkedinKnytt kontakt med Richard on LinkedIn

bloggerLes Richards Blogg